Felelősségvállalás

A PannonPLATIT Kft. környezetvédelmi felelősségvállalását nem csupán az elvárásoknak való megfelelés kényszeríti ki, hanem belső szándék vezérli. Hiszünk abban, hogy lehet ipari tevékenységet folytatni minimális környezetterhelés mellett is. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a tevékenységünk során keletkezett újrahasznosítható és veszélyes hulladékok szakszerű kezelésére.
Amennyiben Ön is szolgáltatásainkat választja, úgy a fenntarthatóságot célzó elkötelezettségünk közvetett módon is megvalósul:


Tartósság

 

A tervezett elavulás idejében a PLATIT  AG a legújabb bevonatolási technológiák kifejlesztésével éppen a tartósság, a szerszámok és alkatrészek élettartamának megnövelését tűzte ki célul. A PLATIT keménybevonatok vevőink igényeihez való optimalizálásával a szerszámok élettartama jelentősen növelhető, ezzel csökkentve a gyártás szerszámigényét, közvetve pedig a szerszámelőállítást, érc bányászatot.

 

Gazdaságosság - Termelékenység

 

A jelenleg elérhető PLATIT bevonatok  sokszínűsége lehetővé teszi, hogy Ön alkalmazásorientált megoldást kaphasson technológiai szükségleteihez. Ez a technológiai finomra hangolás költséghatékony gyártást eredményez az egy munkadarabra jutó költségek csökkentésével. A szerszámok éltartamának növelése az élezési, valamint készleten tartási kiadásokat egyaránt csökkenti. A korszerű keménybevonatok karakterisztikája lehetővé teszi gyártástechnológiájának növelését, nagyobb fordulatszám, előtolás mellett jelentős termelékenységnövekedést érhet el. A kevesebb szerszámcserével és ritkább leállásokkal időt takaríthat meg.

 

Technológiai fejlesztés

 


Magas termikus stabilitással és kiváló súrlódási együtthatóval bíró keménybevonataink használatával lehetőség nyílik a környezetre káros kenőanyagok mennyiségének csökkentésére, minimálkenéses vagy száraz megmunkálásra.